WordPress Website.

Waarom een WordPress website?

wordpress-logo

Flexibel CMS

WordPress

WordPress is een OpenSource CMS en is zeer gebruiksvriendelijk. Het biedt vele mogelijkheden om een professionele website te maken en is daarnaast ook nog eens eenvoudig te beheren.

Het aanmaken van een website kan via verschillende wegen. Ik vind het belangrijk dat mijn klanten hun website gemakkelijk en snel kunnen onderhouden. Dus geen ingewikkelde acties met moeilijke stappenplannen. Nee, gewoon snel, simpel en concreet werken met uw eigen website. Dat is belangrijk om je website up-to-date te houden, meer content te genereren, en zo dus te bouwen aan betere statistieken en meer traffic.
Dat is de reden waarom ik jouw site opbouw middels WordPress.

Nog meer voordelen van WordPress

WordPress is gratis

Vroeger moest men duizenden euro’s extra betalen om een matige en zeer ingewikkelde CMS aan te schaffen, WordPress kost helemaal niets!

Het is grenzeloos

Als goede webdesigner kan ik je voorzien van eindeloze variaties en oplossingen. WordPress is daarom een perfect systeem voor de kleine, beginnende ondernemer, maar natuurlijk is WordPress ook een zeer goede oplossing voor de grote bedrijven als bijvoorbeeld Fortune 500 bedrijven zoals Sony, UPS en GM.

WordPress is eenvoudig te gebruiken

Mijn ervaring is dat mijn klanten ontzettend blij zijn met WordPress. Dat heeft alles te maken met het gemakkelijke gebruik. Ik besteed veel aandacht aan het inbouwen van handige zaken in de code. Hiermee zorg ik ervoor dat gebruikers erg gemakkelijk kunnen bijdragen en dat je dus op een plezierige manier je eigen website kunt onderhouden. Dus geen angst voor het feit dat je de website misschien verpest! Dat is praktisch onmogelijk.

WordPress ontwikkeld steeds verder

Het internet blijft zich steeds verder ontwikkelen. Elke dag is er een nieuwe innovatie te zien. WordPress gaat mee in deze ontwikkeling door responsive te zijn. Het maakt dus niet uit op welk formaat scherm de site wordt geopend, het ziet er perfect uit. Daarnaast is WordPress zeer SEO vriendelijk.

Dankzij het leger aan ontwikkelaars die achter de schermen werken wordt er bijgedragen aan de kern van de software. Je kunt hierbij denken aan gratis updates, nieuwe functies en het snel oplossen van veiligheidsproblemen. Dit doen zij door middel van grote softwareprojecten. Op dit moment zijn er al 30.000 plug-ins gecreëerd die de functiemogelijkheden nog meer uitbreiden en zo in alle mogelijk behoeften voorzien.

Flexibele accountmanagement

Je mag zelf beslissen wie er toegang heeft tot de website van jouw organisatie.

Dit geeft je de mogelijkheid om jouw site zelf in de hand te houden, of deze te laten onderhouden door iemand die je vertrouwt.

Een goed CMS systeem kan wonderen doen voor jouw bedrijf of organisatie. Een eenvoudig en prettig te gebruiken CMS systeem zorgt er voor dat jouw website tot leven komt.

Bevalt het wat je ziet? Wil je meer informatie?

Contact

E-mail: info@fixxo-webdesign.nl
Tel: 085 10 50 485
WhatsApp: 06 14 30 88 71
Fixxo-Webdesign-Logo

Let's Connect

Alle genoemde prijzen zijn excl. BTW - Copyright 2007 - 2017 © Fixxo.nl